Boende

Gäst på Backgården

Backgården har funnits i familjens ägo sedan 1600-talet och mycket historia från såväl gård som by, finns bevarat i gårdens samlingar och museum. Du kan också boka stugan för lite mer avspända möten och konferenser. Priser hittar du på sidan bokning.

Storstugan

2 rum och kök, köket är utrustat med elspis, kyl och frys samt micro. Fyra sängplatser varav två på loft med trappa och 2 reservbäddar står till förfogande. Dusch och WC i bottenplan. TV med ett flertal kanaler och video och internet. Friggebod med ytterligare 2 bäddar i nära anslutning till stugan. Lillstugan 1 rum med TV och internet. Pentry, dusch och WC i fristående byggnad. Utmärkt komplement för familj med större barn som vill vara lite ifred.

Backgården

Utsikten

1 rum och pentry, utrustat med trinett och micro, Dusch och WC. 4 sängplatser varav 2st platser i våningssäng. TV och internet finns.

Åsikten

1 rum och pentry, utrustat med trinett och micro, Dusch och WC. 2 sängplatser. TV och internet finns.


Gårdsvandring

Guidad tur med lokala smakprover. Runt gården har en historisk väg iordningsställts. Med Ingbritt som guide tas du med på en resa från laga skifte till nutid. Du får veta mer om den stora familjen i soldattorpet och händelser som utspelat sig under årens lopp. ”I syrenbersån” serveras saft med kaka. Promenaden avslutas med kaffetår & fruktpaj eller egen kaffekorg. Minsta antal är grupp om 10 personer. Välkomna med förfrågan på telefon 0510-73 037 För bokning och prisuppgifter besök länken ”bokning

bron